Φθηνα Αεροπορικα Εισητηρια Aeroporika Eisitiria

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

aeroporika

 

Μ. Ψελλού 9 54250 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο
aeroporika eisitiria

UIA: Αεροπορικά Εισιτήρια Αθήνα Κίεβο

Ukraine International Airlines: Αεροπορικά Εισιτήρια Αθήνα Κίεβο

Η αεροπορική εταιρεία Ukraine International Airlines, ανακοίνωσε την έναρξη απευθείας πτήσεων μεταξύ Αθήνας – Κιέβου, από την 1η Απριλίου 2013, ύστερα από το «κενό» που άφησε η Aerosvit όταν κατέθεσε αίτηση πτώχευσης προπσφέροντας φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κίεβο.

 
Η εταιρεία Goldstar Aviation πρόκειται να αντιπροσωπεύσει την αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα. Οι πτήσεις θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο) με αεροσκάφη Boeing 737 και διαρρύθμιση δύο κατηγοριών θέσεων, Οικονομικής και Business Class. Από 18 Ιουνίου προτίθεται να προστεθεί μία ακόμη πτήση την εβδομάδα, κάθε Τρίτη.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ukraine International Airlines «Οι νέες πτήσεις αποτελούν τη φυσική συνέχεια των στόχων της εταιρείας για διασύνδεση στρατηγικών πόλεων με τη βάση της στο Κίεβο και την ενίσχυση των εμπορικών και τουριστικών ταξιδιών από και προς την πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Για το ελληνικό επιβατικό κοινό, οι νέες αυτές πτήσεις θα δώσουν τη δυνατότητα για άνετη και οικονομική πρόσβαση στη χώρα, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο λόγω των δεσμών με την Ελλάδα και της ελληνικής κοινότητας που είναι ακόμη ενεργή εκεί, όσο και λόγω της αύξησης των επιχειρηματικών ευκαιριών που ανοίγονται στη χώρα».
 
Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία χαρακτηρίζει σημαντική τη συμβολή «στη μεταφορά τουριστών από την Ουκρανία προς την Ελλάδα με έκδηλο το ενδιαφέρον τους για την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τη Βόρεια Ελλάδα».
 
Η UIA είναι ιδιωτική εταιρεία και λειτουργεί από το 1992, ενώ συνδέει την Ουκρανία με 40 πρωτεύουσες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, εκτελώντας περίπου 700 πτήσεις ανά εβδομάδα. Επίσης, προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού με 11 αερομεταφορείς.
 
Πηγή: airnews.gr

Διαφημίσεις

AEGEAN Κρατήσεις

aegean airlines

Προσφορές!!!

 

Αεροπορικα Εισητηρια

Ρώμη
Μιλάνο
Βενετία
Λονδίνο
Βερολίνο
Παρίσι
Πράγα
Φλωρεντία

Κίεβο
Νέα Υόρκη

Βουκουρέστι
Σόφια
Μόναχο
Βερολίνο
Μιλάνο
Ζυρίχη
Βουδαπέστη
Μόσχα

Βελιγράδι
Στουτγκάρδη

Άμστερνταμ

Βιέννη
Μαδρίτη
Βαρκελώνη
Λάρνακα
Κωνσταντινούπολη
Βρυξέλλες
Ζυρίχη

Ντίσσελντορφ
Φρανκφούρτη

Aeroporika Eisitiria

eisitiriaΑθήνα
thessalonikiΘεσσαλονίκη
φθηνα αεροπορικα εισητηριαΗράκλειο
chaniaΧανιά
εισιτήριαΡόδος
αεροπορικά εισιτήριαΚέρκυρα
mykonosΜύκονος
chiosΧίος
Αρχικήaeroporika-neaUIA: Αεροπορικά Εισιτήρια Αθήνα Κίεβο