Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια

Πως βρίσκω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Ψάχνετε Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια;
Δύσκολο ακούγεται αλλά υπάρχουν αρκετοί τρόποι οι οποίοι μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο. Έτσι λοιπόν, εάν είστε κι εσείς στην μερίδα του λαού που δεν έχει το «μέσο» σε κάποια αεροπορική εταιρία ίσως σας φανούν χρήσιμες οι παρακάτω συμβουλές.
Δείτε λοιπόν τις 10 καλύτερες μεθόδους για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά ταξίδια. Μάθετε πώς να το καταφέρετε μόνοι σας αρκεί να ξέρετε τις ακριβείς πληροφορίες που χρειάζεστε.
1. Κλείστε τις πτήσεις σας σε περίεργες ώρες.
Συχνά αυτές οι πτήσεις δεν θα γεμίσουν, και ως εκ τούτου μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα κλείνοντας μια πτήση πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ. Οι αεροπορικές εταιρείες προτιμούν να σας έχουν στο αεροπλάνο έστω και με φθηνά ναύλα παρά να πετάξει το αεροπλάνο με κενές θέσεις.
Πολλές φορές οι αεροπορικές εταιρείες έχουν κάποιες προσφορές τις οποίες όμως δεν διαφημίζουν πολύ έτσι με αποτέλεσμα να μην είναι πολύ διαδεδομένες. Εσείς μπορείτε μπαίνοντας σε στα site των αεροπορικών εταιρειών ή σε έγκυρα ταξιδιωτικά portals όπως το 1aeroporika.gr να βρείτε όλες τις προσφορές που ισχύουν ανά περιόδους ή να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να σας στέλνουν κάθε προσφορά στο mail σας.
3. Oι εκπτωτικές προσφορές έχουν αρκετούς περιορισμούς.
Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν μη επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που χάσετε την πτήση σας αλλά και περιορισμούς στις ώρες αναχωρήσεων. Σιγουρευτείτε ότι κατανοείτε όλους τους όρους περιορισμούς προτού αγοράσετε τα εισιτήρια σας.
4. Δείτε τους κανονισμούς του αεροπορικού εισιτηρίου
Σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται αλλαγή στα αεροπορικά εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με έκπτωση χωρίς κάποια έξτρα επιβάρυνση. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δεν επιστρέφονται καθόλου χρήματα αν χάσετε την πτήση σας ή πρέπει να κάνετε αλλαγές στην κράτηση σας.
5. Αλλάζει η τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων όταν πάω να κάνω κράτηση
Συχνά όταν ψάχνετε για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, οι αεροπορικές εταιρίες εμφανίζουν πληροφορίες για όλες τις πιθανές πτήσεις που συναντούν τα κριτήρια της αναζήτησης σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως οι διαθέσιμες θέσεις της πτήσης που έχετε επιλέξει έχουν ήδη πουληθεί (σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρώσετε την κράτηση), με αποτέλεσμα όταν προσπαθήσετε να κάνετε κράτηση να είναι διαθέσιμα τα ακριβότερα αεροπορικά εισιτήρια.
6. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πληροφορημένοι γίνεται για τυχόν ανταγωνισμούς μεταξύ αεροπορικών εταιριών κοιτάζοντας κυρίως για προσφορές περιορισμένης διάρκειας από μεγάλες εταιρίες αλλά και από εταιρίες που τώρα ξεκινούν.
7. Οι Τρίτες, οι Τετάρτες και τα Σάββατα είναι συνήθως οι μέρες με τις πιο φθηνές πτήσεις. Οι πτήσεις αργά τη νύχτα ή οι πτήσεις νωρίς το πρωί έχουν συνήθως μεγαλύτερη έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου.
8. Ψάξτε εάν η τιμή που σας έχουν πει είναι η φθηνότερη και προσπαθήστε να μάθετε εάν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή. Επίσης συγκρίνετε τις τιμές των άλλων εταιριών από τις ιστοσελίδες τους μιας και μερικές απ” αυτές κάνουν εκπτώσεις στην αγορά εισιτηρίων από το διαδίκτυο.
9. Κάντε τις κρατήσεις σας πολύ πιο νωρίς από τη μέρα του ταξιδιού κυρίως αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε περίοδο διακοπών. Με την προκράτηση των θέσεων σας μπορείτε να επωφεληθείτε από εκπτώσεις που προσφέρει η αεροπορική εταιρία.
10. Μείνετε με την ίδια εταιρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας έτσι ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από δωρεάν ταξίδια και εκπτώσεις που προσφέρει η κάθε εταιρία όταν συμπληρώσετε ένα ορισμένο αριθμό μιλίων.