Αεροπορικα Εισητηρια Ryanair

Αεροπορικα Εισητηρια Ryanair

Αεροπορικα εισητηρια Ryanair

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Παρέχει πτήσεις Low Cost σε αρκετούς προορισμούς στην Ευρώπη με φθηνά αεροπορικα εισητηρια Ryanair. Οι πτήσεις της συνήθως γίνονται σε μη κεντρικά αεροδρόμια αποφεύγοντας έτσι τους υπέρογκους φόρους αεροδρομίων. Με τον τρόπο αυτό μειώνονται τα αεροπορικά κόστη.

Ιστορικά Στοιχεία της αεροπορικής εταιρείας

Η Ryanair (συντομ: RYA) είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους γνωστή επίσημα ως Ryanair Ltd.  Ιδρύθηκε το 1985 από την οικογένεια Ryan με κεφάλαιο μόνο μιας λίρας και προσωπικό που ανερχόταν στα 25 άτομα. Εδρεύει στην Ιρλανδία και τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στον αερολιμένα του Δουβλίνου. Επιχειρησιακές βάσεις της Ryanair είναι ο αερολιμένας του Δουβλίνου και ο Stansted του Λονδίνου. Αεροπορικά Εισιτήρια Ryanair. Η εταιρεία διαθέτει στόλο τριακοσίων αεροσκαφών τύπου Boeing 737-800 και εκτελεί πάνω από 1100 αεροπορικά δρομολόγια σε Ευρώπη και Μαρόκο. Από το 2010 ξεκίνησε δρομολόγια και στην Ελλάδα, από Ρόδο, Κω και Βόλο ενώ από το 2011 ξεκίνησε δρομολόγια και από Θεσσαλονίκη. Η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα περιλαμβάνει την δημιουργία hub στα Χανιά, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Πτήσεις τις Ryanair πραγματοποιούνται από τα Χανιά την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη τον Βόλο την Καλαμάτα τη Μύκονο τη Σαντορίνη. Σύντομα αναμένεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της και σε άλλα αεροδρόμια του εσωτερικού. Οι πτήσεις της σε προορισμούς του εξωτερικού αλλάζουν σε κάθε καλοκαιρινή περίοδο και μειώνονται το χειμώνα.

Η επέκταση της τα τελευταία χρόνια την έκανε να θεωρείται ο βασικός ανταγωνιστής της AEGEAN airlines στις πτήσεις εσωτερικού στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του 1aeroporika.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικα εισητηρια Ryanair. Στο 1aeroporika.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Ryanair προς προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.