Αεροπορικα Εισιτηρια Aegean Airlines

αεροπορικα εισιτηρια aegean
Ψάχνετε για φθηνά αεροπορικα εισιτηρια Aegean Airlines; H Aegean Airlines είναι η κύρια ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας. Πετάει σε ένα μεγάλο αριθμό προορισμών τόσο στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με ένα μεγάλο στόλο ιδιόκτητων αεροσκαφών! Είναι γνωστή και ως Αεροπορία Αιγαίου, με τη μετάφραση του οποίου προκύπτει το Aegean Airlines. Ιδρύθηκε το 1999 ενώ λειτουργούσε και παλαιότερα με διαφορετική ονομασία και έχει ως βάση της το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και χρησιμοποιεί ως δευτερεύουσες βάσεις της τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" και τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας στην Κύπρο. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και πήρε το όνομά της από το Αιγαίο Πέλαγος, το πέλαγος με τον μεγαλύτερο αριθμό νησιών στην Ελλάδα.

Αεροπορικα Εισιτηρια Aegean

H ηλεκτρονική υπηρεσία κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων είναι πολύ εύχρηστη  και είναι διαθέσιμη στο aegeanair.com, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αγοράσετε εισιτήριο για όλους τους προορισμούς της Aegean και της Olympic Air, καθώς και για προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού. Ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
  • εισάγετε πόλη/αεροδρόμιο αναχώρησης και πόλη/αεροδρόμιο άφιξης
  • επιλέξετε πτήση απλής μετάβασης, με επιστροφή ή να κάνετε κράτηση για περισσότερους προορισμούς
  • επιλέξετε τις επιθυμητές ημερομηνίες του ταξιδιού σας
  • συμπληρώσετε τον αριθμό των επιβατών ανά κατηγορία (ενήλικες, παιδιά ή βρέφη) και
Θα εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες πτήσεις σύμφωνα με το δρομολόγιο και τις ημερομηνίες που επιλέξατε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Low Fare Calendar για να βρείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για το ταξίδι σας! Επιλέξτε προορισμό και αναζητήστε τις ημερομηνίες με τις χαμηλότερες τιμές έως και 11 μήνες μπροστά.

Επιπλέον επιλογές

Κατά την κράτηση της πτήσης σας, έχετε την ευκαιρία:
  • να επιλέξετε τον επιθυμητό ναύλο μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών που προσφέρουν διαφορετικά επιτρεπόμενα όρια αποσκευών, όρους αλλαγής ή ακύρωσης εισιτηρίου, εκπτώσεις για παιδιά και βρέφη, προτεραιότητα κατά το check-in ή την παραλαβή των αποσκευών, πρόσβαση σε lounge, επιλογή θέσης και συγκέντρωση μιλίων.
  • να κάνετε αίτημα παροχής ειδικής βοήθειας, να επιλέξετε τη θέση σας, να αγοράσετε επιπλέον αποσκευές ή κιλά σε μειωμένη τιμή, να προσθέσετε την υπηρεσία προτεραιότητας Fast Track, να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση, να κλείσετε θέση στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, να ενοικιάσετε αυτοκίνητο, να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου και να επιλέξετε ειδικό γεύμα.
Για Αεροπορικα Εισιτηρια Aegean και aeroporika eisitiria AEGEAN